Wie ik ben

Susanne

Vele jaren ben ik in het onderwijs werkzaam geweest en heeft bij mij het accent gelegen op het begeleiden van kinderen, hun ouders en leerkrachten. Na een burn-out  voelde ik dat ik meer verdieping zocht in mijn werk, maar ook in mijn persoonlijke leven.

Dit heeft mij doen besluiten om een opleiding te gaan volgen tot psychosociaal therapeut/coach/counseler bij Academie Gradatim.

 

 

Daarnaast ben ik veel gaan doen op het gebied van dans en -meditatie (o.a. 5 ritmes van Gabrielle Roth), mind-fullness en Reiki. Gedurende dit proces werd ik meer bewust van mijn intuïtie en hooggevoeligheid.

Ik ben  een energieke en enthousiaste persoonlijkheid. Mijn kracht zit vooral in het goed kunnen "intunen"op mensen waardoor ik mensen snel bij hun gevoel kan brengen. De manier waarop ik dit doe is liefdevol, duidelijk en soms confronterend. Ik ben dol op verbinden wat er maar te verbinden valt. Ik weet door mijn ervaring met groepen begeleiden precies waar af te kappen en waar het proces even mag doorlopen.

 

In 2011 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf/praktijk.

Mijn passie? Mensen uit hun hoofd  krijgen en weer te laten voelen. Waar gaat mijn hart naar uit? En wat doet mijn hart sneller kloppen? Uit onderzoek blijkt dat uiteindelijk de mens keuzes maakt vanuit zijn/haar intuitie dus des te belangrijker dat er weer gevoeld gaat worden en er contact is met het lichaam en het hart. En van daaruit woorden geven aan dat wat er speelt.

Vanuit de verbinding met jezelf, je verbinden met anderen.

Wil je weten wat anderen over mij zeggen? Kijk dan op mijn Linkedinprofiel.

 

 Naast Logos & Sophia ben ik werkzaam als docent aan het Sonneveltinstituut en New Energy Movers Academy. Erkende HBO-opleidingen waar je opgeleid wordt tot coach/therapeut.

 

 

Om nog meer te kunnen voldoen aan de wensen van de klant heeft Logos & Sophia samenwerkingsverbanden met:

 

Logos & SophiaNew Energy Movers

 

In samenwerkingsverband met New Energy Movers Academy geeft Logos&Sophia workshops en trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling.
www.newenergymovers.nl

 

 


Patricia van Amen

Na haar universitaire studies heeft zij diverse leidinggevende posities vervuld in een internationale omgeving. Tevens werkte ze als Principal Projectleader in complexe, multiculturele verandertrajecten. Haar interesse voor de mens in organisaties vormt de rode draad in haar carrière en blijft groeien. Logos & Sophia werkt samen met Patricia op het gebied van coaching, procesbegeleiding en organisatie opstellingen.

 

 

 
Remke Schermer

In 2008 heeft zij B-energie opgericht, een weg naar een leven in balans door te spelen, te ontdekken en te ontspannen. Mensen raken.....ze in contact laten komen met de energie en de stilte in zichzelf. Als energetisch therapeut in 1 op 1 sessies of als trainer met kleine en grotere groepen. Of tijdens de wekelijkse yogalessen op verschillende locaties in Nederland en België, altijd genieten, want.... Genieten is genieten.