Godinnenweekend

Hoe blijf je vandaag de dag in balans als vrouw? Als je werk, kind, relatie, sociale contacten, huishouden, hobby’s wilt combineren en daarbij ook nog lekker in je vel wilt blijven zitten?
Herken je de situatie dat je een keuze hebt gemaakt voor het één, maar toch een verscheurd gevoel blijft houden? Of zomaar ineens een voor jezelf onverwachte kant op gaat?
In deze weekenden  krijg je inzicht in de stand van je innerlijke archetypes, die horen bij de verschillende rollen die je als (werkende) vrouw hebt. Door te onderzoeken hoe je kunt ’spelen’ met deze godinnen en hun krachten, zul je minder last hebben van innerlijke gevechten of tegenstijdige emoties.
De workshop is gebaseerd op het model van de Jungiaanse psychiater Jean Bolen: zij introduceerde de godinnen uit de Griekse mythologie als archetypen (een oerbeeld in het onderbewustzijn) in de persoonlijkheid van de vrouw.
Ze staan symbool voor de verschillende kwaliteiten die in iedere vrouw aanwezig zijn.

 

Je leert de 7 Godinnen uit de klassieke Griekse mythologie kennen. En je maakt er op “creatieve” wijze kennis mee. Je gaat op zoek naar de Godin in jezelf, elk met haar eigen kwaliteiten.
Je vindt verheldering in je situatie en in je relaties waarin je je op dit moment bevindt. Ook krijg je inzichten en oplossingen bij uitdagende vraagstukken.

 

 

Een weekend onderdompelen in een oude Abdij in Belgie en kennis maken met de godin in jou.

7 godinnen

12 vrouwen

2 nachten in de Abdij van Kortenberg (B) http://www.oudeabdijkortenberg.be/

18, 19 en 20 oktober 2019

€449,- all in

Voor meer informatie over deze weekenden kun je een mail sturen en krijg je een uitgebreide brochure toegezonden.

 

Ervaringen  Godinnen
 

Vrouwen, vertrouwen & veiligheid, gaf mij een ontzettende vooruitgang in mijn eigen proces. Dit is zo fijn en indringend. Om nooit te lossen…Wat heb ik genoten.
Chris van den Bleecken, directie Basisschool.

 

Je leert op een hele mooie manier jezelf kennen, je leert de Godin in jezelf kennen en deze ook te waarderen.
Emmelien de Pater, medewerker gemeente Woensdrecht

 

Zo bijzonder om te ervaren, je kunt het eigenlijk niet onder woorden brengen, want dan doe je af aan wat zo’n weekend met je doet. Ik heb het echt als een verrijking ervaren. Ik ben best een solist maar de groepsdynamiek was echt zo tof. Aanrader! G.v.B.

 

Verbinding met vrouwen, verbinding met het vrouwelijke. Je wordt uitgedaagd om je intuïtie te laten spreken. Plezier! Je leert van jezelf, van elkaar en van het collectief.
Maud Jonkhout, raadgever Corion

 

Heerlijk, 2 dagen en nachten zonder dagelijkse beslommeringen en alleen maar luisteren naar je gevoel. Had niet verwacht dat ik dat zo fijn zou vinden. E.C.

Remke en Susanne hebben een fantastische sfeer van geborgenheid, openheid en blijheid neergezet, wat heb ik genoten van dit weekend.
Herke Sanders, schrijfster “Taaltheater”.